Egyedi méretű ékszerek készítése

 

Webáruházunk nyaklánc és karlánc választékának nagy részéből le tud gyártatni egyedi méreteket is, szinte bármilyen méretben.

 

Gyakori kérdések és a rá adott válaszok az egyedi méretekkel kapcsolatban:

- Melyik nyakláncból és karláncból lehet egyedi méretet rendelni?

Az áruházban levő nyaklánc és karlánc nagy részéből.Mindíg érdeklődjön előtte emailben.A pillanatnyi készletet a gyárónál nem tudhatjuk, nekünk is utánna kell járni.A pontosság miatt és a félreérthetőség elkerülése végett telefonos érdeklődést nem fogadunk el.

- Mennyibe kerül az egyedi méret?

A nevében is benne van, hogy egyedi és ezt külön kell legyártani, kicsivel több időt kell rá fordítani mint egy sztenderd méretre amit szalagon tömegével gyártanak.Itt a gyártó felárat számol fel, gyártónként változik, hogy mennyit.Tehát pl.: egy egyedi méretű rövidebb nyaklánc nem feltétlenül olcsóbb egy sztenderd méretnél (kérje ajánlatunkat)!Az egyedi termékeknél nem az extraprofit megszerzése a célunk, hanem a választék bővítése és ezért próbáljuk minimális, pár százalékos felár felszámításával adni az egyedi méretű ékszereket.

- Hogyan lehet megrendelni egy egyedi méretű nyakláncot vagy karláncot?

Egyedi méret megrendelése röviden:

- Emailben való érdeklődés

- Vissszaigazolás után regisztráció (ha még nem regisztrált vásárlónk)

- Emailben való megrendelés

- Összeg átutalása

Megrendelés csakis emailben történhet, telefonos megrendelést nem fogadunk el.Egyedi méretet kizárólag regisztrált felhasználó rendelhet!A megrendelés után a termék + szállítási költség árát (melyet a visszaigazoló emailben megküldünk) át kell utalni a webáruház bankszámlaszámára.Az átutalás beérkezése után lesz éles a megrendelés, csak ezután kezdjük el a termék beszerzését.

- Mennyi időbe kerül egy egyedi méret beszerzése?

Miután visszaigazoltuk Önnek, hogy be tudjuk szerezni és Ön megrendeli, onnan számítva maximum öt munkanap.

Figyelem!Egyedi méret vásárlása csak regisztrált vásárlóknak lehetséges és csak előre utalással fizethető!Az ékszer árát (+szállítási költséget ha van) előre át kell utalni számlánkra és csak ezután szerezzük be a terméke(ke)t.Az átutalás beérkezése után lesz éles a megrendelés.Ez azért van mert egy egyedi méretű ékszerrel mi nem igazán tudunk kezdeni semmit, számunkra sokszor egy ilyen termék szinte eladhatatlan.

- Vissza lehet-e mondani egy egyedi ékszerre leadott megrendelést?

Természetesen igen, ha még az ékszer nem került legyártásra.Ebben az esetben visszafizetjük pénzét és nincs semmi probléma.Viszont ha a terméket már legyártották akkor erre már nincs lehetőség.Az egyedi méretű ékszerekre a vásárlástól való elállási jog nem vonatkozik (Kormány 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet; ÁSZF)!

 

Webáruház készítés