Nemesacél ékszer(ek) vásárlás(á)nál ajándékot kap!

Amikor szeretteinket szeretnénk meglepni ékszerekkel akkor a legeredetibb ötlet, ha mindezt a termékhez illő, tetszetős ékszer tasakban beletéve tesszük meg, a lehető legörömtelibb hatás érdekében.

Az ajándékok elengedhetetlen része a csomagolás, ékszereknél lehet egy ékszer tasak ami egy közkedvelt és praktikus megoldás.

Az ékszer tasak védi és egyben tartja azt amit belehelyezünk és egy ékszer méltó foglalata. Az ékszer tasak „alázatos” kísérője lehet egy nyakláncnak, karláncnak, karkötőnek és emeli az alkalom felemelő, ünnepi hatását.

 

Vásároljon nemesacél ékszer(eke)t és vásárlása mellé ajándékba kap egy ékszertasakot!*

Az értékes termék a hozzá illő és értékét növelő ékszer tasakkal lesz tökéletes.

 

Természetesen egy ékszer tasak nem csak az ajándék átadásakor lehet felhasználni hanem utánna is hasznos lehet az ékszerek tárolására.

A csomagolás döntő tényező lehet ajándékozásnál.A csomagolást látva következtetünk (tudatosan vagy tudttalanul) az ajándék minőségére, hogy mennyire esztétikus, vagy milyen más tulajdonságokkal bír.

Az ékszereket megfelelően be kell csomagolni, hogy szép és megnyerő legyen és az ékszerek értékét és az ajándékozott örömét növelje.

 

Minden vásárláshoz 1db ajándék jár (nem termékenként jár az ajándék, hanem vásárlásonként!)!

Ha netán több embert szeretne meglepni akkor gondoljon a többi ékszer becsomagolására és gondoskodjon több ékszer tasakról melyet webáruházunkban megvásárolhat itt!

*Csak nemesacél ékszer (bármilyen lehet és összeghatár nincs) vásárlásnál kap ajándékot.Nemesacél ékszer szettek vásárlásánál nem jár ajándék ékszer tasak!Az ékszer szettek gyárilag nagy karton lapra vannak felrakva és celofánba vannak csomagolva.Ekkora ékszer tasak nincs, de nem is mutatna jól.

Az "Egyéb termékek" és a "Csomagolás" kategóriákban levő termékek vásárlására sem vonatkozik az ajándék ékszer tasak!

E két fő- és al-kategóriájukból való vásárlás esetén sem jár ajándék.

 

Webáruház készítés