Fizetési módok részletes leírás

Minden munkanap a de. 10-ig leadott megrendeléseket aznap garantáltan postázzuk (előreutalásos és bankkártyás fizetési módnál csak akkor postázzuk ha a pénz rajta van a webáruház számláján).Ha nem tudjuk vállalni az aznapi postázást azt a kosár tetején előre jelezzük!

Szállítási idő: - Előreutalásnál és bankkártyás fizetésnél garantált 1 munkanap

                      - Utávétellel maximum 2 munkanap

Webáruházunkba a következő fizetési módok lehetségesek:

 

ELŐRE UTALÁS VAGY BANKBAN SZÁMLÁRA VALÓ BEFIZETÉS

Leggyorsabb a szállítás ha előre utal vagy webáruházunkba bankkártyával fizet!Ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

A visszaigazoló email megérkezése után a vállalkozás számlaszámára át kell utalni vagy pedig az ország bármely ERSTE bankjába a vállalkozás számlaszámára be kell fizetni a végösszeget (termékár+szállítási ár).

Kérjük a pontos összeg utalását vagy a pontos összeg befizetésést!(Előfordul néha, hogy felfelé kerekítve utalnak nyilván jóindulatból, de számlázásnál ezzel csak problémánk van!)

Bank neve: ERSTE bank

Számlaszám:

11600006-00000000-67912283

Kedvezményezett neve: Gera Zoltán

Megjegyzés rovatba feltétlenül be kell írni a megrendelés számát (pl: 81912-123456).

Ha más utalja a pénzt (nem a vásárló) akkor a vásárló nevét is fel kell tüntetni!!!!

Figyeljen a pontos utalásra!Rossz bankszámlaszámra történő utalásért a Webáruházunk felelősséget nem vállal és azt nem ismeri el fizetés teljesítéseként.

Az utalás megérkezése után a lehető leghamarabb postázzuk!

AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE NAPJÁN KELL A SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI EZÉRT NEM TUDJUK HAMARABB POSTÁZNI CSAK AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN!

Ha délelőtt 10 óráig a számlán van a pénz akkor garantált az aznapi postázás!

FIGYELEM!A bankok nyitvatartási időben utalnak!

Lehetőségek:

1.,Utalás a leggyorsabb elektronikus úton (telefonról-telebank, számítógépről-netbank) munkaidőben két órán belül a pénz átutalódik.

2., Az ország bármely ERSTE bankjába a vállalkozás számlaszámára be lehet fizetni a végösszeget (termékár+szállítási ár).Itt a pénz szinte azonnal rákerül a számlára.

3.,Be lehet menni a bankba és onnan utaltatni a vállalkozás számlájára, de ha papír alapon megy az utalás nem elektronikus úton akkor 1-2 munkanap míg megérkezik a pénz.

4.,Van még egy megoldás a postán rózsaszín csekken fel lehet adni a pénzt a vállalkozás levelezési címére, de ez a leglassabb mert 3-5 munkanap míg a pénz megérkezik és a feladásért is fizetni kell plusszba.

Szállító: a Magyar Posta és az MPL - a Magyar Posta futárszolgálata, Logisztikai Üzletága

 UTÁNVÉTEL

Utánvétes szállításnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Utánvételes fizetési módnál plussz 200ft (MI EZ?) fizetéssel kapcsolatos kezelési költséget számítunk fel (ingyenes szállításnál is).A webáruházban bankkártyával történő fizetésnél vagy előreutalásnál nincs ez a költség! 

PostaPontra (Magyar Posta fiókjai, MOL-COOP pont és Csomagautómata) kért szállításnál a helyszínen kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor.

A házhoz szállításnál átvételkor a postásnak/futárnak kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával.

Ha utánvétellel rendel akkor a csomagautomatára rendelt áru díját átvételkor bankkártyával tudja rendezni az automatánál.

Utánvétes szállítást maximum 50 000ft értékben lehetséges.

Nagyobb összegű vásárlási szándékát kérjük, hogy emailben jelezze!

Szállító: az MPL - a Magyar Posta futárszolgálata, Logisztikai Üzletága

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS

Webáruházunkban gyorsan kényelmesen és biztonságosan fizethet arra alkalmas bankkártyával. Internetes fizetéshez a BORGUN bankkártya elfogadó rendszerét használjuk. A Borgun magyar képviseletét a B-Payment Szolgáltató Zrt. látja el. A Borgun a világ összes jelentős kártyatársaságában tagsággal rendelkező bankoktól független  pénzintézet.

  1. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva Ön átkerül a BORGUN bankkártya elfogadó rendszerébe, ahol a bankkártya adatai megadásával ((név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód) elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a BORGUN rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
  5. Sikertelen fizetés esetén újra próbálkozhat vagy módosíthatja fizetési módját más a webáruházban megtalálható fizetési módra.
  6. A megadott bankkártya adatait sem vállalkozásunk, sem más illetéktelen személy birtokába nem juthat. A megadott adatokat, csak a bank szervere és az Ön gépe látja.

A bankkártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! 

Miért jó a bankkártyás fizetés a vásárlónak?

- A vásárló számára nincs plussz vagy rejtett költség.

- Gyors, biztonságos és növeli a vásárlók bizalmát.Bankkártyás fizetés kizárólag ellenőrzött webáruházakban lehetséges.
További információt a BORGUN-ról és a bankkártyás fizetési módról itt találhat: https://www.borgun.com/hu/

 

A szállítási árakról, szállítási határidőkről itt olvashat bővebben!

FIGYELEM!

Lehetőség van rá, hogy a szállításért ne kelljen fizetnie.

Bármilyen fizetési módnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Ha nem szeretne szállítási költséget, de a megrendelése nem haladja meg a 15 000 ft-ot, akkor kérdezze meg ismerőseit, barátait szeretnének-e ékszert vásárolni és adják le rendelésüket közösen, így a szállításért nem kell fizetniük!

Gyors keresés gyakori szavakkal

karácsonyi ajándék ötletek karkötő nemesacél ékszerek karlánc női ékszerek férfi ékszerek  nemesacél nyaklánc olcsó ékszerek női nyakláncok ékszer webshop férfi karkötők orvosi fém ékszerek születésnapi ajándék ötletek nemesacél karkötő nyaklánc női karkötők férfi karláncok ingyenes szállítás férfi nyakláncok egyedi méretű ékszerek női kaláncok nemesacél ékszer uniszex (női -férfi) nyakláncok ékszer webáruház ajándék ékszerek olcsón nemesacél ékszer használata uniszex (női-férfi) karkötők legszebb karácsonyi ajándék nemesacél karlánc orvosi fém ékszerek uniszex (női-férfi) karláncok antiallergén ékszerek ékszer szettek ékszerek webáruház uniszex (női-férfi) ékszerek nemesfém ékszerek ékszer tasak extra méretű ékszerek nemesacél tulajdonságai gyors szállítás kapcsolat

Webáruház készítés