Minőségi nemesacél ékszerek kedvező áron.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703120147

Fizetési módok részletes leírás

Minden munkanap a de. 12-ig leadott megrendeléseket aznap garantáltan postázzuk .

 

Webáruházunkba a következő fizetési módok lehetségesek:

UTÁNVÉTEL

Utánvétes szállításnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 20 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Utánvételes fizetési módnál plussz 300ft  (MI EZ?) fizetéssel kapcsolatos kezelési költséget számítunk fel (ingyenes szállításnál is).A webáruházban bankkártyával történő fizetésnél vagy előreutalásnál nincs ez a költség! 

PostaPontra (Magyar Posta fiókjai, MOL-COOP pont és Csomagautómata) kért szállításnál a helyszínen kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor.

A házhoz szállításnál átvételkor a postásnak/futárnak kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor készpénzzel vagy bankkártyával.

Ha utánvétellel rendel akkor a csomagautomatára rendelt áru díját átvételkor bankkártyával tudja rendezni az automatánál.

Utánvétes szállítást maximum 50 000ft értékben lehetséges.

Nagyobb összegű vásárlási szándékát kérjük, hogy emailben jelezze!

Szállító: az MPL - a Magyar Posta futárszolgálata, Logisztikai Üzletága

BANKKÁRTYÁS FIZETÉS Jelenleg nem üzemel

Webáruházunkban gyorsan kényelmesen és biztonságosan fizethet arra alkalmas bankkártyával. Internetes fizetéshez.

  1. A „Megrendelés elküldése” gombra kattintva Ön átkerül a  bankkártya elfogadó rendszerébe, ahol a bankkártya adatai megadásával ((név, kártyaszám, lejárat, 3 jegyű CVC vagy CVV érvényesítési kód) elindítja a tranzakciót.
  2. A kártyaadatok megadását követően kérjük, ellenőrizze az adatok helyességét.
  3. A tranzakció feldolgozása elindul a banki feldolgozó rendszerekben.
  4. A fizetés eredményéről Ön e-mail útján is értesítést kap, valamint a BORGUN rendszere visszairányítja a webáruház oldalára.
  5. Sikertelen fizetés esetén újra próbálkozhat vagy módosíthatja fizetési módját más a webáruházban megtalálható fizetési módra.
  6. A megadott bankkártya adatait sem vállalkozásunk, sem más illetéktelen személy birtokába nem juthat. A megadott adatokat, csak a bank szervere és az Ön gépe látja.

A bankkártyák esetében a kibocsátó bank határozza meg, hogy lehetővé teszi-e a kártya internetes használatát. Amennyiben a kibocsátó bank engedélyezte az interneten való kártyahasználatot, Ön természetesen fizethet kártyájával internetes áruházunkban. Pontos információért kérjük, forduljon a kártyáját kibocsátó bankhoz! 

Miért jó a bankkártyás fizetés a vásárlónak?

- A vásárló számára nincs plussz vagy rejtett költség.

- Gyors, biztonságos és növeli a vásárlók bizalmát.Bankkártyás fizetés kizárólag ellenőrzött webáruházakban lehetséges.

 

A szállítási árakról, szállítási határidőkről itt olvashat bővebben!

FIGYELEM!

Lehetőség van rá, hogy a szállításért ne kelljen fizetnie.

Bármilyen fizetési módnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 20 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Ha nem szeretne szállítási költséget, de a megrendelése nem haladja meg a 20 000 ft-ot, akkor kérdezze meg ismerőseit, barátait szeretnének-e ékszert vásárolni és adják le rendelésüket közösen, így a szállításért nem kell fizetniük!

Gyors keresés gyakori szavakkal

karácsonyi ajándék ötletek karkötő nemesacél ékszerek karlánc női ékszerek férfi ékszerek  nemesacél nyaklánc olcsó ékszerek női nyakláncok ékszer webshop férfi karkötők orvosi fém ékszerek születésnapi ajándék ötletek nemesacél karkötő nyaklánc női karkötők férfi karláncok ingyenes szállítás férfi nyakláncok egyedi méretű ékszerek női kaláncok nemesacél ékszer uniszex (női -férfi) nyakláncok ékszer webáruház ajándék ékszerek olcsón nemesacél ékszer használata uniszex (női-férfi) karkötők legszebb karácsonyi ajándék nemesacél karlánc orvosi fém ékszerek uniszex (női-férfi) karláncok antiallergén ékszerek ékszer szettek ékszerek webáruház uniszex (női-férfi) ékszerek nemesfém ékszerek ékszer tasak extra méretű ékszerek nemesacél tulajdonságai gyors szállítás kapcsolat