A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Fizetési módok részletes leírás

Webáruházunkba a következő fizetési módok lehetségesek:

 

ELŐRE UTALÁS VAGY BANKBAN SZÁMLÁRA VALÓ BEFIZETÉS

Leggyorsabb a szállítás ha előre utal!Banki átutalás vagy számlára való befizetés esetén 10000ft termékösszeg felett a szállítás ingyenes, egy munkanapos a kézbesítése a feladást követő munkanap garantáltan ott van és megpróbálják kézbesíteni (természetesen csak akkor garantált az aznapi feladás (postázás) ha a pénz a webáruház számlaszámára délelőtt 10-ig beérkezik).

A visszaigazoló email megérkezése után a vállalkozás számlaszámára át kell utalni vagy pedig az ország bármely ERSTE bankjába a vállalkozás számlaszámára be kell fizetni a végösszeget (termékár+szállítási ár).

Kérjük a pontos összeg utalását vagy a pontos összeg befizetésést!(Előfordul néha, hogy felfelé kerekítve utalnak nyilván jóindulatból, de számlázásnál ezzel csak problémánk van!)

Bank neve: ERSTE bank

Számlaszám:

11600006-00000000-67912283

Kedvezményezett neve: Gera Zoltán

Megjegyzés rovatba feltétlenül be kell írni a megrendelés számát (pl: 81912-123456).

Ha más utalja a pénzt (nem a vásárló) akkor a vásárló nevét is fel kell tüntetni!!!!

Figyeljen a pontos utalásra!Rossz bankszámlaszámra történő utalásért a Webáruházunk felelősséget nem vállal és azt nem ismeri el fizetés teljesítéseként.

Az utalás megérkezése után a lehető leghamarabb postázzuk!

AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE NAPJÁN KELL A SZÁMLÁT KIÁLLÍTANI EZÉRT NEM TUDJUK HAMARABB POSTÁZNI CSAK AZ UTALÁS MEGÉRKEZÉSE UTÁN!

Ha délelőtt 10 óráig a számlán van a pénz akkor garantált az aznapi postázás!

FIGYELEM!A bankok nyitvatartási időben utalnak!

Lehetőségek:

1.,Utalás a leggyorsabb elektronikus úton (telefonról-telebank, számítógépről-netbank) munkaidőben két órán belül a pénz átutalódik.

2., Az ország bármely ERSTE bankjába a vállalkozás számlaszámára be lehet fizetni a végösszeget (termékár+szállítási ár).Itt a pénz szinte azonnal rákerül a számlára.

3.,Be lehet menni a bankba és onnan utaltatni a vállalkozás számlájára, de ha papír alapon megy az utalás nem elektronikus úton akkor 1-2 munkanap míg megérkezik a pénz.

4.,Van még egy megoldás a postán rózsaszín csekken fel lehet adni a pénzt a vállalkozás levelezési címére, de ez a leglassabb mert 3-5 munkanap míg a pénz megérkezik és a feladásért is fizetni kell plusszba.

Szállító: a Magyar Posta és az MPL - a Magyar Posta futárszolgálata, Logisztikai Üzletága

 UTÁNVÉT

Utánvétes szállításnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

PostaPontra (Magyar Posta fiókjai, MOL-COOP pont és Csomagautómata) kért szállításnál a helyszínen kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor.

A házhoz szállításnál átvételkor a postásnak/futárnak kell fizetni a teljes összeget a csomag átvételekor.

Utánvétes szállítást maximum 50 000ft értékben lehetséges.

Nagyobb összegű vásárlási szándékát kérjük, hogy emailben jelezze!

Szállító: az MPL - a Magyar Posta futárszolgálata, Logisztikai Üzletága

A szállítási árakról, szállítási határidőkről itt olvashat bővebben!

FIGYELEM!

Lehetőség van rá, hogy a szállításért ne kelljen fizetnie.

Ha az előre utalást válassza fizetési módnak és a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 10 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Ha az utánvétet válassza fizetési módnak és a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

Ha nem szeretne szállítási költséget, de a megrendelése nem haladja meg előreutalás választása esetén a 10 000 ft-ot, utánvétnél a 15 000 Ft-ot akkor kérdezze meg ismerőseit, barátait szeretnének-e ékszert vásárolni és adják le rendelésüket közösen, így a szállításért nem kell fizetniük!

Gyors keresés gyakori szavakkal

karácsonyi ajándék ötletek karkötő nemesacél ékszerek karlánc női ékszerek férfi ékszerek  nemesacél nyaklánc olcsó ékszerek női nyakláncok ékszer webshop férfi karkötők orvosi fém ékszerek születésnapi ajándék ötletek nemesacél karkötő nyaklánc női karkötők férfi karláncok ingyenes szállítás férfi nyakláncok egyedi méretű ékszerek női kaláncok nemesacél ékszer uniszex (női -férfi) nyakláncok ékszer webáruház ajándék ékszerek olcsón nemesacél ékszer használata uniszex (női-férfi) karkötők legszebb karácsonyi ajándék nemesacél karlánc orvosi fém ékszerek uniszex (női-férfi) karláncok antiallergén ékszerek ékszer szettek ékszerek webáruház uniszex (női-férfi) ékszerek nemesfém ékszerek ékszer tasak extra méretű ékszerek nemesacél tulajdonságai gyors szállítás kapcsolat

Webáruház készítés