Minőségi nemesacél ékszerek kedvező áron.

Kérdése van? Hívjon minket! +36703120147

Nemesacél ékszerek tulajdonságai és használata

A NEMESACÉLRÓL ÉS A NEMESACÉL ÉKSZEREKRŐL

A nemesacél (orvosi acélból készült) ékszerek rendkívül népszerű ékszerek, a népszerűségük pedig alacsony árukból, valamint időtállóságukból fakad.Nem szabad a bizsukhoz és más fantázianévvel ellátott ékszerekhez hasonlítani mert azok nagyon hamar elkopnak, elhasználódnak és némelyik irritációt is okozhat.

Megfelel a legújabb trendeknek és széles választékban kapható!

Kedvező tulajdonságai és egyedi megjelenése miatt közkedvelt és ismert divatékszer az egész világon. Eleinte valóban drága volt a kis mennyiségű egyedi gyártás miatt, később az igények emelkedésével a tömeges gyártás következtében meredeken estek az árak. Jelenleg bárki számára könnyen elérhető.

A nemesacél anyagának egyéb tulajdonsága miatt (szerszám acéllal megegyező keménység) nagyon időtálló és nehezen karcolódik, nehezen kopik. Fokozottan ellenálló a különböző folyadékokkal és vegyszerekkel (pl.:tisztító szerek) szemben, tehát nyugodtan viselheti minden körülmények között.

Nem okoz viszont allergiát, gyulladást és szép, úgy néz ki mint az ezüst.Nem színeződik el, nem rozsdásodik, nem mattul, vízben gyógyvízben is nyugodtan használható.Nem lesz rajta feketés réteg mint pl. az ezüstön és nem fogja be az emberi bőrt.Mindennapi viseletre és fémallergiásoknak a bevonat nélküli nemesacél ékszereket ajánlunk.

A sebészeti rozsdamentes acél, nemes acél semmilyen nikkelsót nem enged kiválni az anyagból, ill. olyan minimális mennyiséget, ami pl. egy kanálból étkezés közben is kiválna, tehát maximálisan allergiamentes fém, nem okoz bőrgyulladást vagy allergiát !

Arany színű ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk.

Az arany színű ékszerek rendszeres használat esetén a vastagabb bevonatok is megkarcolódnak, megsérülnek és a folyamatos használat miatt gyorsabban lekopnak. 

A arany színű bevonatos ékszerek levegővel való érintkezésre a természetes oxidációs folyamat nem, vagy csak nagyon sokára indul be. A folyamat sebességét befolyásoló tényezők például az ékszer viselőjének bőrtípusa, a levegő páratartalma, továbbá az, hogy használója milyen gyakorisággal és milyen körülmények közt viseli az ékszert, illetve hogy hol és milyen módon tárolja azt.

Webáruházunkban a nyakláncok szemei nyitottak mely tulajdonság biztonságos balesetek (pl.felakadás, fulladás stb.) szempontjából.

Hogy minél tovább örömét lelje benne kérem, hogy tartsa be a használati útmutatóban leírtakat melyet ezen az oldalon lejjebb talál.

Egy jó ajándék szinte minden alkalomra gyermekeinek, rokonainak, barátainak, vagy annak akit szeret!

Divatos, minden alkalomra ajánlott.

Legfontosabb érvek, hogy miért nemesacél ékszert válasszon:

- olcsóbb mint bármelyik nemesfém

- tartós mert acélból készült, akár egy életen át is kitartanak

- nem kopik, nem korrodálódik

- nem feketedik mint az ezüst, akár gyógyvizes medencébe is mehetünk vele 

- allergiamentes, nem okoz bőr irritációt

- sok esetben szebb mint az ezüst, sokan fehér aranynak nézik

- nagyon népszerű trendi ékszer  

- sokkal erősebb az ezüstnél

- különleges tisztítást nem igényel 

- megtévesztésig hasonlítanak az igazi nemesfém ékszerekhez (arany, fehérarany, ezüst).

 

A MÁGNESES ÉS GERMÁNIUMOS NEMESACÉL ÉKSZEREKRŐL

Nagyon sok jótékony hatásuknak köszönhetően széles körben javasolt a mágneses- vagy mágneses germániumos- nemesasél ékszerek használata.

 

Mikor kell viselni ezeket a terméket:

* Ha a számítógépet vagy mobiltelefont túl hosszú ideig használja.
* Ha munkájára hosszú ideig akar összpontosítani.
* Ha álló- vagy nehéz fizikai- munkát végez sok időn keresztül.
* Ha mindig hideg a keze és a lába.
* Ha feszült, idegi kimerültsége van, rossz a vérkeringése, merev a nyaka vagy a válla,
   ízületi fájdalmai vannak.
* Ha gyenge az immunrendszere és fogékony a megfázásra.

* Ha stresszes az életmódja és pihenni szeretne, és vissza akarja nyerni energiáját.
* Ha nem szabályos életmódot folytat és gyakran álmatlan.
* Ha Ön szereti a sportot és szeretné fejleszteni a sport állóképességét.

 

Mágneses karötők élettani hatásaik:

* Helyreállíthatja, vagy normalizálhatja az immunrendszer működését

* Tumorgátló lehet

* Rákkeltő anyagokat semlegesítheti

* Betegségek kialakulásának esélyét csökkenti

* Jelentős anti-szenilitás hatás

* Vérnyomás normalizálás

* Javítja a vérkeringést növeli az életerőt

* Jótékony hatású a szervezetnek, ártalmatlan a bőrnek

 

Mikor ajánlott a germánium?

* Elektromágneses sugárzás ellen.

* Hosszú távú nyaki fájdalom, és általános fáradtság ellen.

* Üzletembereknek a nagy nyomás ellen.

* Sportolók állóképesség szinten tartása.

* Legyengült idős embereknek.

* Kevés testmozgás, túlzott alkoholfogyasztás és a dohányzás, legyengült immunrendszer

* Szabályozza a szervezetben a pozitív és negatív ionok normális egyensúlyát.

 

A germánium életteni hatásai:

 

* Javíthatja a belső szervrendszer működését.

* Javítja az immunrendszer műküdését, fokozza a szervezet oxigén ellátását, energetizál és

   semlegesíti az egészségkárosító szabadgyököket.

* Ideális módon aktivizálhatja az elektromos bio-áramot a testben.

* Segíti a toxikus anyagok kiürülését a szervezetből.

* Erőteljesen aktivizálhatja a vérkeringési rendszert.

* Nem a ”szájon át bevett” alkalmazások közé tartozik, így elkerüli a gyógyszer  

   készítményeknél előforduló esetleges mellékhatásokat.

 

Infravörös élettani hatásai:

A távoli infravörös sugár elősegítheti az élő sejtek növekedését és egészségét. Ez lehet a vérkeringés felgyorsítása, a vérnyomás beállítása, az ízületi fájdalom javítása, az autonóm ideg beállítása, az anyagcsere elősegítése.

Negatív ionok élettani hatásai:

A negatív ionok javíthatják az alvás minőségét, növelhetik az oxigéntartalmat, és előnyösek az oxigén átadására, felszívódására és felhasználására ezzel hozzájárulhatnak egészségünk megőrzéséhez.

Javasolt az alkalmazása a sav-lúg egyensúly (PH érték) beállításásának segítésére vagy a vérkeringéssel összefüggésbe hozható problémák kiegészítő alkalmazásaként (fejfájás, görcsök, izom fájdalmak, mozgáskorlátozottság fáradság,…stb.)

 

 Figyelem! A hatás egyénenként változó! Ha negatív szimptómák (fájdalom, rosszullét…stb.) rendszeresen fellépnek, ritkítsa a viselési időt. Ha továbbra is fennálnak a kellemetlen érzések, hagyja abba a viselését! Próbálja egy későbbi alkalommal.

Használati útmutató az ékszerekhez

Kedves Vásárló!

Az ékszerek hosszú élettartama csak a rendeltetésszerű használat mellett biztosítható.Annak érdekében,hogy az ékszert minél hosszabb ideig használni tudja, és sokáig örömét lelje bennük, kérjük tartsa be az alábbiakban felsorolt rendeltetésszerű használatra vonatkozó szabályokat!

Tartósság:

      - Ékszereit ne tegye ki erősebb fizikai igénybevételnek (ütés, csiszoló, illetve dörzsölő hatás stb.)!Egyszerre több azonos típusú ékszer viselése nem ajánlott (pl. 2-3 nyaklánc, vagy 2-3 karlánc) mert koptatják sértik egymást, csillogó felületük nagyon hamar karcos és matt lesz.A bevonatos ékszerekről a bevonat így nagyon gyorsan lekopik.

      - Továbbá kerüje a  feszítést, akadást. Ha beakad az ékszer valamibe és hirtelen megrándul a szemek közti részek megnyúlhatnak melynek a következménye a szakadás vagy a szemek összeakadása     lehet. Ékkövet, germániumot, mágnest és egyéb alkatrészeket  tartalmazó ékszereket óvjuk az ütéstől és véletlenül se ejtsük le mert ezek az alkatrészek sérülhetnek esetleg kieshetnek.

      - Ékszereinket óvjuk a savas lúgos közegtől, erős hőhatástól, mechanikai hatásoktól!Közvetlenül illatszert, parfümöt, dezodort stb. ne permetezzen rá, és kerülni kell az ammóniatartalmú tisztítószereket!Sós tengervíz kerülendő!

     - Olyan jellegű fizikai mozgásnál ahol az ékszer sérülhet, beakadhat (munka, sport, stb..) ne használja!

      - Alvás ideje alatt  ne viseljük semmilyen ékszert!

     - Nyakláncot, karláncot soha ne vegyünk fel megcsavarodva!Minden felvétel előtt ujjainkkal állítsuk egy irányba a szemeket!Ha megcsavarodva hordjuk akkor a szemek megnyúlhatnak és összeakadhatnak!Arany színű vagy ékkövet tartalmazó ékszereinket főként alkalmi viseletre ajánljuk!

Tovább megőrizhetjük ékszereink fényét, ha óvjuk a parfümtól, hajlakktól, krémektől és egyéb kozmetikai készítményektől, nem beszélve a különböző vegyszerekről (pl.: mosogatószer, surólószer) és a nagy melegtől.A tusfürdő, szappan maradványa is elszínezheti vagy mattá teheti a felületet, ami csalóka, hiszen  nem kopás, csak könnyen eltávolítható szennyeződés.

Tisztítás: Mint minden, a nemesacél ékszer is koszolódik ezért ajánlott időnként (használattól függően 1-2 hetenként) puha, száraz, esetleg nedves és nem kacroló kendővel áttörölni, és alkalmanként     ékszer tisztító folyadékkal tisztítani (használattól függően 1-2 havonta) .
Semmiféleképp ne tisztítsuk a nemesacél ékszereinket savas kémhatású anyagokkal (pl. savas tisztítószerek)!

Tárolás:Nem használat esetén száraz, lehetőleg sötét, erős hőhatástól védve célszerű tárolni.Zsebbe (ruha), táskába vagy olyan helyen ahol a lánc összenyomódhat ne tegye!

Nem rendeltetésszerű használat, durva gondatlan kezelés miatt a következő hibák lehetnek: szakadás, nyúlás, maródás (erős vegyi anyagok), karcolódás, kopás, szemek összeakadása, ékkövek kiesése.

Kérjük a fentiek betartásást!

Ékszerei viseléséhez sok örömet kívánunk! nemesacel-ekszerek.hu

 

A MEGFELELŐ MÉRETŰ NYAKLÁNC KIVÁLASZTÁSÁHOZ IRÁNY MUTATÓ

Nyaklánc mérettáblázat