Információk

 • » PostaPontra
  Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, COOP üzletekbe vagy Csomagautómatákba kérheti a csomag kiszállítását.Az Ön által kiválasztott helyen veheti át csomagját az érkezéstől számított 5 munkanapon belül.Csomag megérkezéséről SMS-ben vagy emailben értesítést kap.
  Csomagautomatára rendelt áru díját átvételkor bankkártyával tudja rendezni az automatánál.
  Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft890 Ft
  15 000 Ft ingyenes
  postapont
  » Házhoz futárral (MPL)
  Ha kell az MPL házhoz visszi csomagjait, Önnek ki sem kell mozdulnia otthonról.A kiszállításról kap emailben egy értesítőt mely tartalmazza küldeményének a nyomkövetési számát.
  A nyomkövetési (csomagazonosító) szám segítségével nyomon követheti a csomag útját a Magyar Posta - Nyomkövetés oldalán. Az MPL munkanapokon 8-17 óráig próbálja meg kézbesíteni csomagját a megadott címre.
  Sikertelen kézbesítés esetén a csomagját az érkezéstől számított 5 munkanapon belül veheti át a helyi postán.
  Hétvégi vagy konkrét időpontra való kézbesítésre nincs lehetőség.
  Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft1 090 Ft
  15 000 Ft ingyenes
  mpl
  Szállítási költségen felül fizetendő plussz költség (fizetéssel kapcsolatos kezelési költség)
  Fizetési módok Kezelési költség
  Bankkártyás fizetés 0 Ft
  Előre utalás vagy bankban számlára való befizetés 0 Ft
  Utánvétel 200 Ft

  Utánvételes fizetési módnál +200ft (MI EZ?) fizetéssel kapcsolatos kezelési költséget számítunk fel!Amennyiben nem szeretné ezt a plussz költséget úgy válassza a bankkártyás fizetés (webáruházban való bankkártyás fizetés) vagy az előreutalásos fizetési lehetőségek valamelyikét.

  A fizetési módokról itt olvashat bővebben!

  Amennyiben fizetési módnak előreutalást válassza és a pénz egy héten belül nem érkezik meg a webáruház számlaszámára akkor rendelését automatikusan töröljük!

  Az utánvétes megrendeléseket folyamatosan a megrendelések beérkezésének sorrendjében teljesítjük, folyamatosan postázzuk.Ezt a rendelési idő kiválasztásakor kérem, hogy vegye figyelembe mert senkinek nem tudunk elrakni semmit!Hétvégi vagy konkrét időpontra; időintervallumba (délelőttre vagy délutánra stb.) való kézbesítésre nincs lehetőség.

  Ha házhoz kéri a szállítást és sikertelen a kézbesítés akkor értesítőt kap és az érkezéstől számítva 5 munkanapig átveheti csomagját a helyi postán.

  PostaPontra rendelt termékeket nem kézbesítik!Az Ön által kiválaszott helyen (Posta, PostaPont, MOL pont, COOP üzlet, Csomagautómata) veheti át.

  Ha utánvétellel rendel akkor a csomagautomatára rendelt áru díját átvételkor bankkártyával tudja rendezni az automatánál.

  A szállítási árak belföldre vonatkoznak!Webáruházunk postafiókcímre és külföldre nem szállíttat, csak belföldi megrendeléseket fogadunk el lakcímre vagy munkahelyre!

  Azokat a megrendeléseket tudjuk garantáltan aznap postázni melyek munkanapon délelőtt 10-ig beérkeznek a webáruházunkba.Előreutalás és bankkártyás fizetés esetén természetesen a pénznek is rajta kell lennie a webáruház számláján.Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk vállalni az aznapi postázást azt megrendeléskor a start oldalon és a kosár oldal tetején előre közöljük vagy emailben értesítjük.

  FIGYELEM!

  Lehetőség van rá, hogy a szállításért ne kelljen fizetnie.

  Bármilyen fizetési módnál ha a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

  Ha nem szeretne szállítási költséget, de a megrendelése nem haladja meg a 15000 ft-ot, akkor kérdezze meg ismerőseit, barátait szeretnének-e ékszert vásárolni és adják le rendelésüket közösen, így a szállításért nem kell fizetniük!

  Gyors keresés gyakori szavakkal

  karácsonyi ajándék ötletek nemesacél medálok karkötő nemesacél ékszerek karlánc női ékszerek férfi ékszerek nemesacél nyaklánc olcsó ékszerek női nyakláncok ékszer webshop férfi karkötők orvosi fém ékszerek medál nyakláncok születésnapi ajándék ötletek nemesacél karkötő csillagjegy medálok nyaklánc női karkötők férfi karláncok ingyenes szállítás férfi nyakláncok egyedi méretű ékszerek női kaláncok nemesacél ékszer uniszex (női -férfi) nyakláncok nemesacél fülbevalók ékszer webáruház ajándék ékszerek olcsón nemesacél ékszer használata uniszex (női-férfi) karkötők legszebb karácsonyi ajándék nemesacél karlánc orvosi fém ékszerek horoszkóp medálok uniszex (női-férfi) karláncok akciós termékek antiallergén ékszerek ékszer szettek ékszerek webáruház uniszex (női-férfi) ékszerek nemesfém ékszerek ékszer tasak extra méretű ékszerek nemesacél tulajdonságai gyors szállítás kapcsolat

Webáruház készítés