A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Információk

 • » Házhoz futárral (MPL) - Előreutalás után
  Garantált 1 munkanap a szállítási idő ha az utalás időben megérkezik a webáruház számlájára (munkanapokon de. 10-ig).Sikertelen kézbesítés esetén a csomagját az érkezéstől számított 5 munkanapon belül veheti át a helyi postán.Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft9 999 Ft890 Ft
  10 000 Ft Ingyenes!
  mpl
  » PostaPontra
  Magyar Posta fiókjaiba, MOL töltőállomásokra, COOP üzletekbe vagy Csomagautómatákba kérheti a csomag kiszállítását.Az Ön által kiválasztott helyen veheti át csomagját az érkezéstől számított 5 munkanapon belül.Csomag megérkezéséről SMS-ben vagy emailben értesítést kap.
  A megrendelés után a lehető leghamarabb postázzuk, akár aznap (munkanapokon de. 10-ig leadott rendeléseket).Maximum 2 munkanap szállítási idő és átvételkor kell fizetni.
  Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft890 Ft
  15 000 Ft50 000 FtIngyenes!
  postapont
  » Házhoz futárral (MPL) - Utánvét
  Maximum 2 munkanap a szállítási idő és átvételkor a futárnak kell fizetni.Sikertelen kézbesítés esetén a csomagját az érkezéstől számított 5 munkanapon belül veheti át a helyi postán.A megrendelés után a lehető leghamarabb postázzuk, akár aznap (munkanapokon de. 10-ig leadott rendeléseket).Szállító: az MPL - a Magyar Posta Logisztikai Üzletága
  Megrendelés végösszegSzállítási költség
  0 Ft14 999 Ft990 Ft
  15 000 Ft50 000 FtIngyenes!
  mpl

  A fizetési módokról itt olvashat bővebben!

  Amennyiben fizetési módnak előreutalást válassza és a pénz egy héten belül nem érkezik meg
  a webáruház számlaszámára akkor rendelését automatikusan töröljük!

  Az utánvétes megrendeléseket folyamatosan a megrendelések beérkezésének sorrendjében teljesítjük, folyamatosan postázzuk.Ezt a rendelési idő kiválasztásakor kérem, hogy vegye figyelembe mert senkinek nem tudunk elrakni semmit!Hétvégi vagy konkrét időpontra; időintervallumba (délelőttre vagy délutánra stb.) való kézbesítésre nincs lehetőség.

  Sikertelen kézbesítés esetén az érkezéstől számítva 5 munkanapig átveheti csomagját a helyi postán.

  A szállítási árak belföldre vonatkoznak!Webáruházunk postafiókcímre és külföldre nem szállíttat, csak belföldi megrendeléseket fogadunk el lakcímre vagy munkahelyre!

  Azokat a megrendeléseket tudjuk garantáltan aznap postázni melyek munkanapon délelőtt 10-ig beérkeznek a webáruházunkba.Előreutalás esetén természetesen a pénznek is rajta kell lennie a webáruház számláján.Ha valamilyen oknál fogva nem tudjuk vállalni az aznapi postázást azt megrendeléskor a kosár oldal tetején előre közöljük.

  FIGYELEM!

  Lehetőség van rá, hogy a szállításért ne kelljen fizetnie.

  Ha az előre utalást válassza fizetési módnak és a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 10 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

  Ha az utánvétet válassza fizetési módnak és a vásárlás összege (csak termék díj szállítási költség nélkül) meghaladja a 15 000 ft-ot akkor a szállítás ingyenes!

  Ha nem szeretne szállítási költséget, de a megrendelése nem haladja meg előreutalás választása esetén a 10 000 ft-ot, utánvétnél a 15 000 Ft-ot akkor kérdezze meg ismerőseit, barátait szeretnének-e ékszert vásárolni és adják le rendelésüket közösen, így a szállításért nem kell fizetniük!

   

   

   

   

  Gyors keresés gyakori szavakkal

  karácsonyi ajándék ötletek karkötő nemesacél ékszerek karlánc női ékszerek férfi ékszerek  nemesacél nyaklánc olcsó ékszerek női nyakláncok ékszer webshop férfi karkötők orvosi fém ékszerek születésnapi ajándék ötletek nemesacél karkötő nyaklánc női karkötők férfi karláncok ingyenes szállítás férfi nyakláncok egyedi méretű ékszerek női kaláncok nemesacél ékszer uniszex (női -férfi) nyakláncok ékszer webáruház ajándék ékszerek olcsón nemesacél ékszer használata uniszex (női-férfi) karkötők legszebb karácsonyi ajándék nemesacél karlánc orvosi fém ékszerek uniszex (női-férfi) karláncok antiallergén ékszerek ékszer szettek ékszerek webáruház uniszex (női-férfi) ékszerek nemesfém ékszerek ékszer tasak extra méretű ékszerek nemesacél tulajdonságai gyors szállítás kapcsolat

Webáruház készítés