E-számlával csak nyerhet!Akár -20%!!! / nemesacel-ekszerek.hu

 

HÍRLEVÉL


Tisztelt Ügyfelünk!

Örömmel értesítjük, hogy a hagyományos papír alapú számláról áttértünk a környezetbarát e-számlára.
Ezentúl email fiókjában találhatja számláját.

Mi az e-számla?
Az e-számla (elektronikus számla) egy olyan számla (bizonylat), ami elektronikus jelek formájában tartalmazza a számlaadatokat.Pontosan azok az adatok szerepelnek, mint az eddigi papír alapú, kinyomtatott számlán, és épp olyan hiteles is, ezt garantálja a jogszabály szerinti elektronikus aláírás és az időbélyegző. Így igazolásként – elektronikus formában – bárhol elfogadható.

Az elektronikus aláírás az elektronikus úton készülő dokumentumok (számlák) hitelességét és eredetiségét hivatott igazolni annak érdekében, hogy mellőzhető legyen annak nyomtatása, kézi aláírással történő hitelesítése.

Az időbélyeg igazolja, hogy az adott dokumentum (számla) melyik időpillanatban készült. Az időbélyegzést és az elektronikus aláírást az erre hitelesített szolgáltatók végezhetik.

Az e-számlával mindenki nyer!
Az e-számla nemcsak környezetbarát, de vállalkozásunknak sokkal költéghatékonyabb.Nem kell nyomtatni, nem kell papír, nem kell nyomtató, nem kell tintapatron, kevesebbet kell vele dolgozni.....

Hogy Ön is részesüljön ebből a gazdaságos megoldás által megspórolt pénzből ezért most az oldalunkon regisztrált és hírlevélre feliratkozóknak e hónap végéig minden egészáras termék árából 20% kedvezményt biztosítunk.Részletek a kép alatt!


E-számla / nemesacel-ekszerek.hu


A kupon beváltásakor 20% kedvezmény a webáruházban található minden teljes árú termékre igénybe vehető.Egy vásárlásnál egy kupon érvényesíthető.A kedvezmény más akcióval össze nem vonható és készpénzre nem váltható.Az egyedi méretű- bevezető áras- vagy akciós- termékekre, szállítási- és egyéb- költségekre a kedvezmény nem vonatkozik!A kupon egyedi sorszámú és érvényességi időn belül bármennyi vásárlásnál KIZÁRÓLAG HÍRLEVÉLRE FELIRATKOZÓ REGISZTRÁLT VÁSÁRLÓK HASZNÁLHATJÁK FEL!
Vásárláskor a megrendelés második lépésében a szállítási és fizetési módok megadása alatt az "Itt adhat meg kupon vagy promóciós kódot" felirat alatti rublikába kell megadni a kuponkódot.
A kedvezmény nem automatikus!Ha nem adja meg a kuponkódot akkor a kedvezmény nem jár!
Ügyeljen a kód pontos megadására!
Tipp: a kódot kijelölés után a ctrl és c billentyűkombinációval lehet másolni, és a ctrl és v billentyűkombinációval lehet beilleszteni a kellő helyre.Így biztosan egyezik minden karakter (szóköz se előtte, sem pedig utánna ne legyen)!
Kuponkód: E-SZAMLA
Ha valami probléma adódna nyugodtan keressen!
Érvényességi idő: 2019. október 31.
nemesacel-ekszerek.hu

Figyelem!A honlap és a hírlevél teljes egésze (szövegek, képek, grafikai elemek, stb...) szerzői jogvédelem alá esik, így kereskedelmi célokra másolni, módosítani, terjeszteni tilos!

Egyéb szerzői jogi rendelkezések ismertetése bővebben:

A Weboldal szerzői jogvédelem alatt áll. Szolgáltató a szerzői jogi jogosultja vagy a feljogosított felhasználója a Weboldalon, valamint a Weboldalon keresztül elérhető szolgáltatások nyújtása során megjelenített valamennyi tartalomnak: bármely szerzői műnek, illetve más szellemi alkotásnak (ideértve többek közt valamennyi grafikát és egyéb anyagokat, a Weboldal felületének elrendezését, szerkesztését, a használt szoftveres és egyéb megoldásokat, ötletet, megvalósítást).

A Weboldal tartalmának valamint egyes részeinek fizikai vagy más adathordozóra mentése vagy kinyomtatása magáncélú felhasználás céljából kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli hozzájárulása esetén engedélyezett. A magáncélú felhasználáson túli felhasználás – például adatbázisban történő tárolás, továbbadás, közzé- vagy letölthetővé tétel, kereskedelmi forgalomba hozatal – is csak kizárólag a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélyével lehetséges.

A jelen ÁSZF-ben kifejezetten meghatározott jogokon túlmenően a regisztráció, a Weboldal használata, illetve az ÁSZF egyetlen rendelkezése sem biztosít jogot az Ügyfélnek a Weboldal felületén szereplő bármely kereskedelmi névnek vagy védjegynek bármely használatára, hasznosítására. A Weboldal rendeltetésszerű használatával járó megjelenítésen, az ehhez szükséges ideiglenes többszörözésen és a magáncélú másolatkészítésen túl e szellemi alkotások a Szolgáltató előzetes írásbeli engedélye nélkül semmilyen egyéb formában nem használhatók fel vagy hasznosíthatók.Ezzle kapcsolatos bővebb információt ide klikkelve találhat!

Amennyiben nem kíván több hírlevelet kapni úgy keressen minket emailben vagy a hírlevélről leiratkozhat az alábbi linkre klikkelve:
[link_unsubscribe] .

Email: info@nemesacel-ekszerek.hu

nemesacel-ekszerek.hu

Webáruház készítés