Termék részletek


Ajándékutalvány

Raktárkészlet: VAN
Ajándékutalvány
 • Ajándékutalvány
 • Ajándékutalvány
1 000 Ft

A legcsodálatosabb ajándék az ékszer!

Nincs ideje keresgetni?

Nem biztos a méretben?

Nem tudja milyen ékszert válasszon?

Nem akar pénzt ajándékozni mert az olyan személytelen, de bizonytalan a megajándékozni kívánt személy ízlését illetően?

Ajándékozzon ajándékutalványt!Bármilyen alkalomra elegáns és ötletes ajándék!

 • Az utalvány a vásárlás napjától fél éven keresztül használható fel egy alkalommal vagyis a teljes összeget le kell vásárolni egyszerre.Az ajándékutalvány készpénzre nem váltható!

  Az utalványt a webáruházban található összes termék megvásárlásánál fel lehet használni még az akciós és/vagy egyedi méretű ékszereknél is!Egyszerre csak egy utalvány felhasználása lehetséges más kuponokkal összevonni nem lehet!

   

   Utalvány vásárlásának menete

   

  Az utalvány 1000ft-tól 50 000ft-ig terjedő címletekben vásárolható meg (1000ft-os különbségekkel).

  Minimum rendelés 1000ft.

   

  1., Miután kiválasztotta a kívánt mennyiséget utánna az "Utalványok érték szerinti kiválasztása" felirat alatt egy legördülő menüben ki lehet választani a kívánt értéket.

  Legkisebb értékű utalvány 1000ft-os.A legördülő menüben elől látszik az utalványok értéke, utánna zárójelben az, hogy mennyivel kerül többe a legkisebb értékű utalványtól.

  2., Ha a kívánt mennyiségű és értékű utalványt a kosárba tette "Tovább a kosárhoz" feliratra klikkelve leadhatja megrendelését a szükséges adatok megadása után.

   

  Az ajándékutalványok úgy lesznek kiszállítva ahogy azt Ön megrendelte.Pl. ha egy darab 12 000ft-os utalványt rendelt akkor 1 db ilyen értékű utalványt fogunk küldeni.Ha 12 000ft értékű utalványt akar, de három embert szeretne megajándékozni akkor azt az 1.,-es pontban leírtak szerint ki tudja választani attól függően, hogy kinek mennyit szán (pl.: 1db 2000ft-os + 2db 5000ft-os vagy 3db 4000ft-os összeállításban stb.).

   

  Figyelem!Ez nem egy előre elkészített sablon utalvány amire utólag valamilyen íróeszközzel (tollal, filctollal stb.) ráírjuk az adatokat.Az igényesen kivitelezett utalványokat az egyedi azonosító adatok (felhasználási idő és utalványkód) rászerkesztése után készítjük el.

  Ezért kizárólag előreutalás vagy bankban számlára való befizetés fizetési mód illetve az online bankkártyás fizetés választható (további információt ezekről a fizetési módokról itt találhat).

  Legalább 15000ft értékű vásárlás esetén (nem kell, hogy a teljes összeg ajándékutalvány legyen) ingyenesen postázzuk!

  Kevesebb összegű vásárlás esetén a mindenkori szállítási díjat kell fizetni.További információt a szállításról itt találhat!

   

  Utalvány beváltásának menete

   

  1., Az utalványtulajdonos webáruházunkba kiválasztja a kívánt ékszereket; a kosár oldalon a "Megrendelés" gombra klikkelve eljut a megrendelés második lépéséhez.

  2., Ezen az oldalon a fizetési és szállítási módok kiválasztása után a lap alján az "Itt adhat meg kupon vagy promóciós kódot" rublikába kell beírni az utalványkódot.Ügyeljen a pontos kód megadására!

  3., A megrendelés harmadik lépésében fog látszódni a levont kedvezményes végösszeg.

  4., A rendelés leadása után a lehető leghamarabb postázzuk akár aznap (szállítási információról itt olvahat bővebben).

  5., Az utalvány árából pénz nem jár vissza!Az utalvány teljes összegét le kell vásárolni!

  Elegáns és ötletes!

  Elegáns és ötletes!

  Elegáns és ötletes!

  lap tetejére

   

 • Raktárkészlet
  VAN
  Cikkszám
  9999
  Tömeg
  2 g/db
Webáruház készítés